Пастел Нарачки

бул. Св. Климент Охридски 66, Скопје
(спроти театар Комедија)
од понеделник до сабота
* * *

Нарачки на телефон
+389 (70) 40 75 40

При нарачување најпрвин прашајте дали доставуваме до вашата локација!